logo

(Magyar) Futás a föld alatt – kókuszvízzel

Készült: Donnerstag, der 21. Februar 2019

Leider ist der Eintrag nur auf Ungarisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Tudod, mi a kapcsolat a sör, a futás és a kókuszvíz között? Mindjárt elmeséljük! Most szombaton egy egészen különleges programot tartanak Budapest X. kerületében, az egykori Kőbányai Sörgyár föld alatt levő területén. A hatalmas labirindust a nagyközönség számára kevéssé ismert, a rendezvény ezen szeretne változtatni.

Fuss a föld alá!

Ezt a hangzatos címet viseli az a futóverseny, amelynek célja az egyedi, az egykori kőbányából kialakított földalatti tároló- és járatrendszer bemutatása. A pincét korábban a Dreher Sörgyár raktárként használta.

A futóverseny nevezési határideje ugyan már elmúlt, de nézőnek, szurkolónak várnak téged is! Egy nem mindennapi családi program ez szombatra, hiszen lesz ovis futás, minimaratoni és félmaratoni táv is. A mezőny a különböző számokban a föld felett, Kőbánya parkjain át vezető utakon, illetve a földalatti labirintusban fut majd.  

A verseny idejére – ez egy jópofa plusz, amivel a szervezők megfűszerezik az amúgy is érdekesnek ígérkező programot – , előzetes hírek szerint földönkívüliek lepik el Kőbánya felszín alatti pincerendszerét, és a futók nem tudhatják előre, barátságos lesz-e a közeledésük, vagy épp azzal segítik a versenyzőket, hogy menekülni kell előlük.

A futók szomját a Cocomas ORI kókuszvíz oltja!

Mi köze mindennek a kókuszvízhez? A KókuszVilág a futók szomjoltása és hidratálása érdekében ORI kókuszvizet ajánlott fel, hosszteszeink összesen 3000 dobozzal osztanak szét a résztvevők között.

A kókuszvíz segíti a futók teljesítményét, hiszen rendkívül hasznos ital a keményen edző és versenyző sportolók számára. Alacsony a kalóriatartalma, de íze finom, édeskés, ezért az egészséges életmód híveinek körében igen népszerű ital. A rendszeresen sportolók előszeretettel fogyasztják, hiszen frissítő hatású és jól hidratál.

Kemény edzések utáni regeneráló innivalónak is kiváló, hiszen magas a kálium és a nátrium tartalma. Izotóniás italnak számít, ami azt jelenti, hogy hasonló a szénhidrát- és ásványi anyag tartalma, mint az emberi vérnek, ezért a szervezetünk könnyen, gyorsan tudja hasznosítani.

Biztosak vagyunk benne, hogy a szombati Fuss a föld alá! rendezvény résztvevői is azonnal megkedvelik.

A program részletei itt olvashatók: LINK