logo

Egyenesen a termelőtől

kókuszdió a fán
Készült: Sunday September 28th, 2014

Mivel törekszünk környezetünk védelmére, termékeink a kókusztermelőktől érkeznek, egyenesen a kókusztermesztés helyszínéről. A feldolgozás helyben zajlik, termékeink a lehető legkevesebbet utaznak, míg a vásárlóinkhoz eljutnak. Ezáltal sokkal fenntarthatóbb módon érnek el hozzád, mint ha több lépcsőn keresztül kerülnének a boltok polcaira, és ugyanezért tudjuk a prémium minőségű termékeinket alacsony áron kínálni. Mivel nincs köztes láncszem, így a minőségen sem eshet csorba, személyesen tudjuk biztosítani, hogy a megszokott, magas minőségben folyjanak a gyártási folyamatok.

Ahogy növekszik az egészségtudatosság a fogyasztók körében, úgy növekszik a kereslet is a termékeinkre. A hatékony, eredményes gazdálkodás és a növekedés úgy valósulhat meg, hogy közben óvjuk a természeti környezetet, a termőterületek növelése helyett a termelés hatásfokát növeljük.

Válaszd te is a valódi prémium minőséget kedvező áron, vásárolj Barco, Cocomas és Meru termékeket! Hogy hol? A Bolthálózat menüpontban megtalálod a viszonteladóinkat.