logo

Futás a föld alatt – kókuszvízzel

Készült: 2019 február 21, csütörtök

Tudod, mi a kapcsolat a sör, a futás és a kókuszvíz között? Mindjárt elmeséljük! Most szombaton egy egészen különleges programot tartanak Budapest X. kerületében, az egykori Kőbányai Sörgyár föld alatt levő területén. A hatalmas labirindust a nagyközönség számára kevéssé ismert, a rendezvény ezen szeretne változtatni.

Fuss a föld alá!

Ezt a hangzatos címet viseli az a futóverseny, amelynek célja az egyedi, az egykori kőbányából kialakított földalatti tároló- és járatrendszer bemutatása. A pincét korábban a Dreher Sörgyár raktárként használta.

A futóverseny nevezési határideje ugyan már elmúlt, de nézőnek, szurkolónak várnak téged is! Egy nem mindennapi családi program ez szombatra, hiszen lesz ovis futás, minimaratoni és félmaratoni táv is. A mezőny a különböző számokban a föld felett, Kőbánya parkjain át vezető utakon, illetve a földalatti labirintusban fut majd.  

A verseny idejére – ez egy jópofa plusz, amivel a szervezők megfűszerezik az amúgy is érdekesnek ígérkező programot – , előzetes hírek szerint földönkívüliek lepik el Kőbánya felszín alatti pincerendszerét, és a futók nem tudhatják előre, barátságos lesz-e a közeledésük, vagy épp azzal segítik a versenyzőket, hogy menekülni kell előlük.

A futók szomját a Cocomas ORI kókuszvíz oltja!

Mi köze mindennek a kókuszvízhez? A KókuszVilág a futók szomjoltása és hidratálása érdekében ORI kókuszvizet ajánlott fel, hosszteszeink összesen 3000 dobozzal osztanak szét a résztvevők között.

A kókuszvíz segíti a futók teljesítményét, hiszen rendkívül hasznos ital a keményen edző és versenyző sportolók számára. Alacsony a kalóriatartalma, de íze finom, édeskés, ezért az egészséges életmód híveinek körében igen népszerű ital. A rendszeresen sportolók előszeretettel fogyasztják, hiszen frissítő hatású és jól hidratál.

Kemény edzések utáni regeneráló innivalónak is kiváló, hiszen magas a kálium és a nátrium tartalma. Izotóniás italnak számít, ami azt jelenti, hogy hasonló a szénhidrát- és ásványi anyag tartalma, mint az emberi vérnek, ezért a szervezetünk könnyen, gyorsan tudja hasznosítani.

Biztosak vagyunk benne, hogy a szombati Fuss a föld alá! rendezvény résztvevői is azonnal megkedvelik.

A program részletei itt olvashatók: LINK