logo

Hogyan válaszd ki a legjobb reformélelmiszert?

Készült: 2015 május 5, kedd

Ha figyelmet fordítasz az egészséges táplálkozásra, érdemes utánajárni, hogy a kosaradba a legjobb termék kerüljön, persze az ár figyelembevételével. A jó minőség nem feltétlenül drágább, érdemes utánajárni azoknak a termékeknek, melyeket gyakran vásárolsz, hogy jó döntést hozhass a boltban.

 

A jó választás

A termékek íze, színe alapján néhány esetben már lehet következtetni a minőségére, vitamin- és ásványianyag-tartalmára. Járj utána, milyen színűnek, ízűnek és állagúnak kell lennie az adott terméknek természetes állapotában!

Biztonság és minőség

Két dolgot nagyon komolyan veszünk: a biztonságot és a minőséget. Az utóbbit sok minden befolyásolja, például az, hogy honnan származik a termék, és hogy hogyan gyártják. Termékeink gyártási folyamatai nagy múltú, minősített gyártóknál zajlanak, és időről időre személyesen ellenőrizzük, hogyan lesz a kókusztermésből kókuszolaj, kókusztejszín, kókuszvíz, vagy liszt.

Felelős élelmiszer-forgalmazás

A hosszútávú együttműködésekben hiszünk. Fennállásunk 20 éve alatt szoros partneri és személyes kapcsolat alakult ki a beszállítóinkkal. Mivel nincs köztes láncszem, személyesen tudjuk biztosítani termékeink megszokott, magas minőségét. A gyártási folyamatok ötvözik a korszerű technológiákat a hagyományos, évezredek óta használt módszerekkel, hogy termékeink a lehető legjobban megőrizzék a kókusz áldásos tulajdonságait, és a kókusztermékek a legtermészetesebb formában kerüljenek hozzád.

Ellenőrzés, nyomon követés

Egyes termékeinket a kókusztermelés helyén csomagolják, a többit pedig Magyarországon, szintén megbízható, ellenőrzött partnereinknél. Minden egyes termékünk és szállítmányunk nyomon követhető, hiszen rendkívül fontosnak tartjuk, hogy prémium kókusztermékeket biztosítsuk neked. Lehetőséged van arra is, hogy megnézd a termékeink minőségét igazoló dokumentumokat.

A minőség mindenki számára fontos. Minden esetben tájékozódj a termékek, gyártási folyamatok hátteréről és az összetevőkről. Csak egy egészségünk van, ezt kell megőriznünk. Válaszd a prémium minőséget, vásárolj Barco, Meru és Cocomas termékeket!