logo

Természetes eljárások

A KókuszVilág termékei
Készült: 2014 szeptember 28, vasárnap

A Kókusz Világ termékek (Cocomas, Barco és Meru márkáink) a lehető legtermészetesebb és leghatékonyabb eljárásokkal készülnek, hogy a kókuszdió csodálatos beltartalmát, a vitaminokat, ásványi anyagokat a legnagyobb mértékben megőrizze. Számos nemzetközi minősítéssel rendelkezünk (a legújabb vonatkozó ISO-k, HACCP, Tüv, SGS, Kosher, Halal), melyek biztosítják a termékeink magas minőségét, megbízhatóságát. A korszerű, hatékony gyártókapacitásokat és gyártási technológiákat a hagyományos, évezredek óta használt metódusokkal ötvözve készül el számodra a Barco Kókuszolaj, a Cocomas ORI Kókuszvíz, a Cocomas Kókusztejszín, Kókuszreszelék, a Meru Kókuszcukor, Kókuszliszt, Extra Szűz Kókuszolaj, és Himalájasó hogy az egészséged szolgálatába álljanak.  Kémiai eljárást nem alkalmazunk a termékeink előállításakor!

A Barco Kókuszolajat a kókuszbélből préseléssel nyerik ki, majd a nyers olajat tisztítják és szagtalanítják, míg teljesen tiszta, illatmentes kókuszolaj válik belőle. Nem hidrogénezett, nem tartalmaz adalékanyagokat.

Sportolók és egészséges életmódjukról híres sztárok kedvence a zöld, zsenge kókuszban lévő folyadék, mely tápláló, ásványi anyagban és természetes elektrolitokban gazdag, a trópusokon élők napi energiaitala, természetes izotóniás ital. Ez kerül a Cocomas ORI Kókuszvizes dobozokba.

A Cocomas Kókusztejszín válogatott kókuszból, annak húsából és kókuszvízből, pépesítéssel készül, tehát tartalmaz mindent, ami a csonthéjon belül található. Ezért íze ellenállhatatlanul aromás és finom.

A Meru Kókuszvirágcukor feldolgozásának módja 5000 évvel ezelőtti leírásokhoz képest semmit nem változott, a virágból nyert szirupból csak a vizet párologtatják el, tehát fehérítetlen és finomítatlan.  

A Meru Kókuszliszt friss kókuszhúsból készül, amit szárítás és zsírtalanítás után finomra őrülnek. Készítésekor ennél sem használnak kémiai eljárásokat és adalékanyagokat, így majdnem teljes mértékben megőrizve a kókuszban található tápanyagokat. 

Meru Extra Szűz Kókuszolajat a friss kókuszbélből préseléssel nyerik ki, kellemes, édeskés kókusz illata és íze marad. Nem hidrogénezett, nem tartalmaz adalékanyagokat, hőkezelés nélkül, kizárólag mechanikus úton, szűréssel és ülepítéssel nyerik ki a gyümölcsből. 

A Meru Himalájasó természetes formájában kerül forgalomba, vegyileg nem tisztítják, nem fehérítik, adalékanyagokat nem tartalmaz, így joggal nevezhetik a világ legtermészetesebb és legegészségesebb sójának.