logo

A Kókusz Világ

Célunk, hogy bizonyítottan jó hatású termékekkel lássuk el vásárlóinkat. Márkáink méltán váltak Magyarország vezető kókusztermék márkáivá, hiszen számunkra elsődleges a minőség. Fontos számunkra, hogy hazánkban is egyre többen viszonyuljanak tudatosan a táplálkozáshoz, hiszen szervezetünkbe bevitt ételek alkotórészei válnak testünk alkotóivá, így egészségünk megalapozója a tudatos étkezés.

Termékeink kémiai eljárásoktól és adalékanyagoktól mentesek, így megőrzik a kókuszban található tápanyagokat és annak pozitív hatását. Kókuszból, természetesen.

 

 

Termékeinkről


A kókusz húsa és a kókuszvíz rendkívül sokrétűen felhasználható. Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, a belőle készült termékek rendkívül egészségesek. A kókuszolaj, a kókusztejszín, a kókuszcukor és az extra szűz kókuszolaj változatosan felhasználható a konyhában és a szépségápolásban.
Termékeink kémiai eljárásoktól és adalékanyagoktól mentesek, így megőrzik a kókuszban található tápanyagokat és annak pozitív hatását. Kókuszból, természetesen.