logo

(Magyar) Termékeink csomagolása folyamatosan megújul

Készült: Thursday July 19th, 2018

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

A bioboltokban és más üzletekben már találkozhatott a megújult Barco vödrös kókuszolajjal, Meru kókuszliszttel, és a kétféle kiszerelésben kapható Meru kókuszvirágcukorral. Nagyon szerettük a régi csomagolást, azonban eljárt felette az idő, így grafikusunk új, trendi címkét tervezett rájuk.

 

A csomagolásnak azt a természetközeliséget kellett tükröznie, amilyen szellemben a termékeink készülnek. A modern technológia és a tradicionális módszerek ötvözésével, kémiai eljárások nélkül készülnek termékeink, hogy megőrizzék minden olyan tulajdonságukat, mely az emberi egészségre jótékony hatással van.

 

A Meru kókuszliszt esetében a kék szín a termék tisztaságát, könnyedségét hivatott tükrözni.

 

A Meru kókuszvirágcukor meleg, karamellás ízvilága a választott színekben szintén megjelenik; ez a termék mostantól vödrös kiszerelésben is kapható a könnyebb kezelhetőség érdekében. A Meru kókuszcukor sajátossága, hogy a kókuszvirág nektárját kézzel nyerik ki, majd egyszerűen szárítják, és így születik meg a kész cukor. Ez a természetes puritánság bézs-homokszínben jelenik meg. A kókuszvirágcukor tápanyagokban igen gazdag, fogyasztása a répacukor helyett javasolt.

 

A Barco kókuszolaj csomagolásának alapszíne mindig is a kék és a türkiz volt, új köntösében ragaszkodtunk ezekhez a színekhez, bár kicsit finomítottunk rajta. A termék adalékanyagoktól mentes, nem hidrogénezett, magas minőségét immáron csomagolása is tükrözi.

 

 

Partnereink az új csomagolásokról készült fotókat az alábbi linken tölthetik le:

 

>> Kattintson ide! <<

 

(A .zip fájl nagyobb, mint 25 MB, és ki kell csomagolni letöltés után.)