logo

Termékeink csomagolása folyamatosan megújul

Készült: 2018 július 19, csütörtök

A bioboltokban és más üzletekben már találkozhatott a megújult Barco vödrös kókuszolajjal, Meru kókuszliszttel, és a kétféle kiszerelésben kapható Meru kókuszvirágcukorral. Nagyon szerettük a régi csomagolást, azonban eljárt felette az idő, így grafikusunk új, trendi címkét tervezett rájuk.

 

A csomagolásnak azt a természetközeliséget kellett tükröznie, amilyen szellemben a termékeink készülnek. A modern technológia és a tradicionális módszerek ötvözésével, kémiai eljárások nélkül készülnek termékeink, hogy megőrizzék minden olyan tulajdonságukat, mely az emberi egészségre jótékony hatással van.

 

A Meru kókuszliszt esetében a kék szín a termék tisztaságát, könnyedségét hivatott tükrözni.

 

A Meru kókuszvirágcukor meleg, karamellás ízvilága a választott színekben szintén megjelenik; ez a termék mostantól vödrös kiszerelésben is kapható a könnyebb kezelhetőség érdekében. A Meru kókuszcukor sajátossága, hogy a kókuszvirág nektárját kézzel nyerik ki, majd egyszerűen szárítják, és így születik meg a kész cukor. Ez a természetes puritánság bézs-homokszínben jelenik meg. A kókuszvirágcukor tápanyagokban igen gazdag, fogyasztása a répacukor helyett javasolt.

 

A Barco kókuszolaj csomagolásának alapszíne mindig is a kék és a türkiz volt, új köntösében ragaszkodtunk ezekhez a színekhez, bár kicsit finomítottunk rajta. A termék adalékanyagoktól mentes, nem hidrogénezett, magas minőségét immáron csomagolása is tükrözi.

 

 

Partnereink az új csomagolásokról készült fotókat az alábbi linken tölthetik le:

 

>> Kattintson ide! <<

 

(A .zip fájl nagyobb, mint 25 MB, és ki kell csomagolni letöltés után.)